24.5.13

Ο Mikhail Kozlovskiy στο εργοστάσιο της LADA

Στις 23 Μαΐου ο οδηγός της LADA Sport Lukoil Mikhail Kozlovskiy επισκέφθηκε την AVTOVAZ (το εργοστάσιο της LADA), το οποίο βρίσκεται στο Togliatti (Ρωσία).

Αγναντεύοντας από τον 24ο όροφο του κτηρίου διοίκησης της AVTOVAZ

Μαζί με τον επικεφαλής της ομάδας Victor Shapovalov και τον αντιπρόεδρο της αυτοκινητιστικής ομοσπονδίας της επαρχίας της Σαμάρα Vladislav Nezvankhin, ο Mikhail συνάντησε τον Πρόεδρο της LADA Igor Komarov, ο οποίος ευχήθηκε καλή τύχη στην ομάδα για τον επικείμενο γύρο του WTCC στη Μόσχα και τους υπόλοιπους αγώνες του Πρωταθλήματος.

Χειραψία με τον πρόεδρο της AVTOVAZ, Igor Komarov

Οι Mikhail Kozlovskiy, Victor Shapovalov, Vladislav Nezvakhin συζητούν με τον Igor Komarov

Ο Mikhail επισκέφτηκε τις παραγωγικές μονάδες της AVTOVAZ: τα χυτήρια, τα εργαστήρια, συγκόλλησης και συναρμολόγησης, το τμήμα κινητήρων. Είδε επίσης πώς κατασκευάζονται οι εκδόσεις δρόμου LADA Granta Sport στο τμήμα της LADA Sport.

Στη γραμμή παραγωγής του LADA Granta

Ο Mikhail δήλωσε: "Είμαι πολύ αντυπωσιασμένος από την AVTOVAZ και την κλίμακα της παραγωγής. Ήταν πολύ ενδιαφέρον για μένα να επισκεφθώ διάφορα εργαστήρια, ιδιαίτερα εκεί που συναρμολογούνται τα LADA Granta. Οι άνθρωποι που εργάζονται εδώ είναι πραγματικοί πατριώτες. Επισκέφθηκα επίσης το τμήμα LADA Sport και είδα όλη τη διαδικασία παραγωγής. Είναι πολύ καλό ότι η LADA Sport χρησιμοποιεί την αγωνιστική της εμπειρία για την κατασκευή έκδοσεων δρόμου σπορ αυτοκίνητων για νέους δραστήριους οδηγούς!"

Ενθουσιασμός για το LADA Granta Sport

Στο μουσείο της AVTOVAZ, πλάι στα παλαιότερα αγωνιστικά LADA 110 & LADA Priora

Μετά από την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της LADA ο Mikhail συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η συνέντευξη τύπου ήταν αφιερωμένη στον πρώτο ρωσικό γύρο του WTCC, που θα πραγματοποιηθεί στο αυτοκινητοδρόμιο της Μόσχας στις 8-9 Ιουνίου. Ο Mikhail είπε ότι η ομάδα LADA Sport Lukoil θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να φέρει καλά αποτελέσματα στην πατρίδα της και κάλεσε όλους τους Ρώσους οπαδούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού να έρθουν στον γύρο του WTCC στη Μόσχα.