20.12.13

Επίσκεψη στο Togliatti

Οι James Thompson και Mikhail Kozlovskiy ταξίδεψαν στο Togliatti της Ρωσίας, την πατρίδα της LADA. Μαζί με τον επικεφαλής της ομάδας Victor Shapovalov συναντήθηκαν με τον εκτελώντα χρέη Πρόεδρου της AVTOVAZ Oleg Lobanov, τον Αντιπρόεδρο Πωλήσεων & Μάρκετινγκ Artyom Fedosov και τον Επικεφαλής Σχεδιασμού Steve Mattin. Η ομάδα επισκέφτηκε το Κέντρο Έρευνας & Εξέλιξης της LADA καθώς και τις εγκαταστάσεις παραγωγής της LADA Sport. Εκεί πήρε μια πρώτη γεύση από τη διαδικασία της κατασκευής των νέων LADA Granta Sport για τη σεζόν του 2014. Στη συνέχεια οι οδηγοί πήραν μέρος σε συνέντευξη Τύπου για τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Επιπλέον, στη συνέντευξη συμμετείχε και ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ Alexander Bredikhin.


James Thompson: "Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στο Κέντρο Έρευνας & Εξέλιξης της LADA και εντυπωσιάστικα πολύ από τις εγκαταστάσεις. Είναι πολύ καλό το ότι μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για τους σκοπούς μας - για τη δοκιμή και βελτίωση των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Είναι φανταστικό για την ομάδα να έχει την υποστήριξη από το εργοστάσιο. Βοηθάει πολύ, γιατί θα αντιμετωπίσουμε έντονο ανταγωνισμό το επόμενο έτος στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε ανταγωνιστικά αυτοκίνητα. Είναι επίσης πολύ σημαντικό το γεγονός ότι τόσα πολλά στελέχη της εταιρείας είναι ενθουσιασμένοι με την παρουσία της LADA στο WTCC. Όσον αφορά στα νέα αυτοκίνητα, τα παιδιά μας δουλεύουν πραγματικά σκληρά για να φτιάξουν νέα μηχανήματα!"

Mikhail Kozlovskiy: "Το μέγεθος του Κέντρου Έρευνας & Εξέλιξης της LADA μας δίνει την πεποίθηση ότι τα αυτοκίνητά μας θα γίνονται όλο και πιο ανταγωνιστικά, γιατί σε αυτή τη διαδικασία εμπλέκονται πολλή μηχανολογική γνώση αλλά και ταλέντο! Όταν το μεράκι για τους αγώνες συνοδεύεται από ένα τέτοιο τεχνικό δυναμικό, αυτό μεταφράζεται σε ένα εντελώς διαφορετικό, υψηλότερο επίπεδο για την αγωνιστική ομάδα. Είμαι περήφανος που έχουμε τέτοιες εγκαταστάσεις εδώ στη Ρωσία. Αυτό φέρνει τις LADA και LADA Sport σε ένα άλλο επίπεδο ανάπτυξης. Είδαμε τη διαδικασία κατασκευής των νέων Granta Sport στο εργοστάσιο της LADA Sport και ανυπομονώ να καθίσω στο τιμόνι του νέου αυτοκινήτου!"


Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου: