31.3.15

Η LADA SPORT ROSNEFT στην Πορτογαλία για δοκιμές

Οι οδηγοί της LADA SPORT ROSNEFT, Rob Huff, James Thompson και Mikhail Kozlovskiy, συμμετέχουν αυτή την εβδομάδα σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμών στο Portimao της Πορτογαλίας (30 Μαρτίου – 2 Απριλίου).


Η Ρωσική ομάδα θα δοκιμάσει νέες τεχνικές λύσεις για τη βελτίωση της απόδοσης και την αύξηση της αξιοπιστίας της νέας LADA Vesta TC1 ενόψει του δεύτερου Γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού της FIA (WTCC) στο Circuit Moulay El Hassan, στο Μαρακές (17 – 19 Απριλίου).

Οι μηχανικοί της LADA SPORT ROSNEFT έχουν καθορίσει ένα πλάνο εξέλιξης για τη Vesta TC1 χρησιμοποιώντας δεδομένα που συλλέχθηκαν από τον πρώτο Γύρο της σεζόν στην Αργεντινή, νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Εκεί η Vesta είχε ένα ανταγωνιστικό ντεμπούτο με οδηγούς τους Huff και Thompson, οι οποίοι σχημάτισαν θετικές εντυπώσεις, υπογραμμίζοντας την εξαιρετική της ταχύτητα και απόδοση.

Ενώ ορισμένα μέρη έχουν ήδη δοκιμαστεί την προηγούμενη εβδομάδα στην τεχνική βάση της ομάδας στη Γαλλία, οι δοκιμές στο Portimao έχουν σκοπό να καλύψουν το κενό των χειμερινών δοκιμών, και η ομάδα ελπίζει ότι η LADA Vesta θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική στο Μαρόκο.