13.11.13

Οι οδηγοί της LADA Sport LUKOIL για την ένταξη του Rob Huff στην ομάδα

Τρία LADA Granta θα εμφανιστούν στο grid του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού το 2014, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2012, Rob Huff, να εντάσσεται στο δυναμικό της LADA Sport LUKOIL. Οι James Thompson και Mikhail Kozlovskiy σχολιάζουν για τη διεύρυνση της ομάδας.


James Thompson: "Η αύξηση του αριθμού των αυτοκινήτων αποτελεί μέρος της στρατηγικής της LADA στο WTCC. Η επιλογή του Rob Huff ως οδηγού είναι μια εξαιρετική λύση. Ο Rob είναι ένας πολύ επαγγελματίας οδηγός κι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, που είναι εύκολο να δουλέψεις μαζί του. Είναι πολύ σημαντικό, διότι το να είσαι μέλος της ομάδας δεν σημαίνει μόνο τα επαγγελματικά, αλλά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου. Γνωρίζω τον Rob για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαι σίγουρος ότι θα αισθανθεί άνετα στην οικογένεια της LADA Sport LUKOIL. Όλοι μαζί θα έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε σημαντικά αποτελέσματα. Φέτος ήταν μια χρονιά μάθησης για εμάς• αποκτούσαμε εμπειρία, δοκιμάζαμε ένα νέο αυτοκίνητο, προσαρμοζόμασταν σε άγνωστες πίστες. Την ίδια στιγμή, καταφέραμε να αποδίδουμε καλά. Πετύχαμε το στόχο να φέρουμε τη LADA στην πρώτη δεκάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού. Το επόμενο έτος θα είναι πολύ δύσκολο, και στόχος μας είναι η πρώτη πεντάδα. Πιστεύω ότι ο Rob, ο Mikhail κι εγώ θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Ο Mikhail έχει μάθει πολλά κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, είναι ένας πολύ καλός νεαρός οδηγός και θα βελτιωθεί καθώς θα συνεχίζει να αποκτάει εμπειρία την επόμενη σεζόν. Περιμένουμε πολύ ενδιαφέροντες κι εντυπωσιακούς αγώνες!"

Mikhail Kozlovskiy: "Αυτά είναι πολύ καλά νέα. Δύο έμπειροι οδηγοί, ο Rob και ο James, θα συμβάλουν πολύ στην εξέλιξη του αυτοκινήτου. Είναι πολύ σημαντικό ενόψει των νέων κανονισμών του 2014. Η Honda και η Chevrolet δουλεύουν ήδη πάνω σε ένα νέο αυτοκίνητο• Η Citroen κάνει ήδη δοκιμές για την επόμενη σεζόν. Σίγουρα, τα αυτοκίνητα αυτά θα είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Ως εκ τούτου, η αγωνιστική και η τεχνική εμπειρία επαγγελματιών οδηγών είναι ζωτικής σημασίας για το χτίσιμο του νέου LADA Granta. Την ίδια στιγμή, η άφιξη του Rob Huff στην ομάδα μας θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για μένα. Είμαι βέβαιος ότι μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν και να κερδίσω εμπειρία."